۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۱ فروردين

مرکز تحقیقات انفورماتیک پزشکی وابسته به پژوهشکده آینده پژوهی در سلامت روزهای پنجشنبه و جمعه دو کارگاه تخصصی در زمینه تله مدیسین و سلامت همراه برگزار کرد.

کارگاه تله مدیسین (پزشکی از راه دور) از مجموعه کارگاه های ماموریت توسعه دانش تله مدیسین و ماموریت انفورماتیک بالینی توسط مرکز تحقیقات انفورماتیک پزشکی و با همکاری مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی (EDC) در روز پنج شنبه 23 آبان ماه 98 در سالن اجتماعات ماهان مرکز آموزش مجازی برگزار شد. در این کارگاه دکتر فرهاد فاتحی دکترای انفورماتیک پزشکی و  استاد دانشگاه کوئینزلند استرالیا به ارائه مباحث مرتبط با وضعیت تله مدیسین در جهان پرداختند. در ادامه کارگاه نیز دکتر کامبیز بهاالدینی دانشیار انفورماتیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در زمینه کاربرد تله مدیسین در تخصص های مختلف پزشکی سخنرانی کردند و دکتر افشین صرافی نژاد استادیار انفورماتیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در موضوع انفورماتیک بالینی مباحثی را مطرح کردند. در این کارگاه اعضای هیئت علمی داشگاه های علوم پزشکی کرمان، بم و جیرفت حضور داشتند و تعدادی از شرکت کنندگان نیز از سراسر کشور بصورت وبینار در این کارگاه شرکت کردند.

کارگاه دوم با عنوان سلامت همراه توسط مرکز تحقیقات انفورماتیک پزشکی و با همکاری انجمن انفورماتیک پزشکی ایران در روز جمعه 24 آبان ماه 98 برگزار شد. در این کارگاه دکتر فرهاد فاتحی به بحث در مورد موضوع سلامت همراه پرداخت و بخش هایی از کارگاه نیز به انجام کارگروهی میان شرکت کنندگان و بحث و تبادل نظر در زمینه کاربرد های سلامت همراه در پروژه های مختلف پرداخته شد. در بخش انتهایی این کارگاه دکتر طاها صمد سلطانی استادیار انفورماتیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در زمینه تجاری سازی استارت آپ ها در حوزه سلامت همراه سخرانی کردند. در این کارگاه اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضور داشتند و سایر علاقمندان از سراسر کشور بصورت وبینار در این کارگاه شرکت کردند.